26 decembrie 2011

Chinezii au construit un oraş întreg de gheaţă

Unii dintre cei mai renumiţi sculptori din lume au creat, în Harbin (China), un oraş de basm, făcut numai din gheaţă şi zăpadă. Pentru mai multe detalii citește articolul integral unde vei găsi poze spectaculoase cu acest oraș de-a dreptul ca din povești!
Aici se va desfăşura, începând cu 5 ianuarie, cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Internaţional de Gheaţă şi Zăpadă din Harbin, care atrage anual mii de turişti din întreaga lume.
Parcul include replici din gheaţă ale unora dintre cele mai faimoase clădiri din lume, dar şi tobogane din acelaşi material, scrie Daily Mail.
În Harbin, oraş situat aproape de graniţa cu Rusia, iernile sunt geroase, dar uscate, iar gheaţa se găseşte în abundenţă, în jurul fluviului Songhau.
Poze cu orasul minunilor :


ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?! FĂ UN SHARE LA POSTU-RILE DE PE BLOG ȘI SUSȚINE-MI ACTIVITATEA CU UN LIKE!
Apreciază:

3 comentarii:

 • Autovital says:
  26 decembrie 2011, 04:20

  Ce nu fac chinezii...bravo lor, sunt un popor foarte harnic...

 • Mariana says:
  26 decembrie 2011, 04:45

  Foarte frumos! Intradevar sunt "un popor foarte harnic" cum spune @autovital. Chinezi sunt capabili sa faca astfel de lucruri. Daca ne amintim de "Zidul Chinezesc"...

 • AloeVera says:
  20 aprilie 2012, 06:07

  Orasul de gheata" din China a luat pentru prima data nastere in cadrul Festivalului de sculptura, in 1963, proiectul fiind intrerupt pana in anii '80, din cauza unor revolte si probleme interne.

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!