20 ianuarie 2012

Apple valorează mai mult decât Grecia

Valoarea Apple pe piaţa de capital a crescut, joi, la 400 de miliarde de dolari, un record chiar şi pentru faimoasa companie de tehnologie.


Numai Exxon Mobil are o evaluare mai mare decât Apple, la aproximativ 420 miliarde de dolari. PetroChina este cel mai apropiat competitor al Apple, cu o evaluare de 270 miliarde dolari, urmată de Microsoft, cu 235 miliarde dolari.
Capitalizarea de piaţă a companiei Apple este mai mare decât Produsul Intern Brut al Greciei, de circa 300 de miliarde de dolari, arată CNN Money, dar şi decât cel al Austriei, Argentinei sau al Africii de Sud.
În ciuda dimensiunii sale, Apple este în continuare una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creştere. Compania îşi va anunţa săptămâna viitoare rezultatele financiare de pe ultimul trimestru, iar analiştii se aşteaptă la o creştere a vânzărilor cu 45%.
Sursa: capital.ro
Apreciază:

4 comentarii:

 • AlinGeorgeBv says:
  20 ianuarie 2012, 07:51

  frumos frumos ! uite printr-o chestie cum e apple cum pot sa se faca banutzi .
  De ce nu si fiecare tzara, sa gaseasca metode de genu , pentru ca criza sa dispara de peste tot ? ...doar un vis frumos !:)

 • Moldomania says:
  20 ianuarie 2012, 07:57

  Buna intrebare, insa doar de as avea raspunsul. Mda pacat pentru greci, bucurie pentru americani :)

 • Autovital says:
  20 ianuarie 2012, 07:59

  Eforturile depuse de Apple isi arata roadele...merita toate felicitarile...mi-ar placea sa vad si companii romanesti de acest nivel!

 • AlinGeorgeBv says:
  20 ianuarie 2012, 08:04

  O sa fie, dar la noi e ca in fotbalul romanesc . pentru ca de fiecare data cand va veni cineva cu o idee inovatoare, i se va face contract din alte tari , si va pleca acolo pentru bani mai multi . asa si la fotbal , e un jucator bun , imediat il vinde Becali sau altu pe o gramada de bani la arabi, sau alte campionate straine si acolo's $$$$$!

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!