17 ianuarie 2012

Ce ne va aduce noua tableta iPad 3?


Tableta iPad 3 a Apple, asteptată pe piață în martie, va avea ecran high-definition (HD), un procesor cu patru nuclee mult mai rapid decat cel de pe iPad 2, și conexiune LTE, urmatoarea generație a comunicațiilor wireless, scrie ziare.com.

Fabricile partenere Apple din Asia au început să producă în serie iPad 3 în ianuarie si vor sa ajunga la capacitate maxima in februarie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate companiei.

Apple spera ca iPad să-și mentina pozitia dominanta pe o piata tot mai aglomerata. Dupa debutul din 2010, care a creat practic un nou segment pe piata gadget-urilor mobile, iPad a devenit a doua sursa de venit a Apple dupa iPhone, cu vanzari de peste 40 de milioane de unitati pana in prezent, care au generat venituri estimate la cel putin 25 miliarde de dolari.

Noul display are rezolutie mai mare decat actualul iPad 2, iar densitatea de pixeli este mai ridicata decat a unor televizoare HD, sustine aceeasi persoana.

IPad 3 este asamblat de Foxconn Technology, principalul partener al Apple pe partea de productie. Contractele cu Apple genereaza 22% din afacerile Foxconn.

Lansarea noului iPad este primul debut semnificativ de hardware Apple de la moartea cofondatorului companiei, Steve Jobs, in octombrie anul trecut.
Apreciază:

1 comentarii:

  • Reclame says:
    10 februarie 2012, 04:07

    HD ecran este cu adevărat o inovaţie în domeniul tabletelor.

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!