03 ianuarie 2012

Ce țară are cei mai mulți utilizatori ai Facebook?

Statele Unite, țara în care a apărut Facebook, nu are cei mai mulți utilizatori pe rețeaua de socializare deținută de Mark Zuckerberg. Primul loc într-un astfel de top este deținut de Cipru, unde circa 69% din cetățeni sunt utilizatori ai Facebook.
Site-ul techcrunch.com a dat publicității un clasament realizat de Pingdom. Astfel, 95% din utilizatorii de internet ciprioți au un profil pe Facebook, iar 69% din populația acestei țări este înregistrată pe site. Pe locul 2 se află Hong Kong, unde 53% din cetățeni au profil pe Facebook, în timp ce 77% din utilizatorii de internet din acea țară sunt înregistrați pe rețea.


Chile este pe locul 3 în acest top, cu o pondere de 52% din populație înregistrată pe site. În Chile nu exită utilizator de internet să nu aibă cont de Facebook. Mai mult, unele persoane au câte 2 sau mai multe conturi, pentru relații personale, business sau alte întrebuințări. Singapore este pe locul 4 în clasament, iar 51% din cetățenii acestei țări sunt înregistrați pe Facebook, în timp ce numai 15% din utilizatorii de internet din acest stat nu au Facebook.


Circa jumătate din norvegieni au profil pe rețeaua de socializare cu pricina, iar 56% din utilizatorii de internet din acest stat se regăsesc și pe Facebook. Danemarca stă aproape la fel ca Norvegia la acest capitol, singura diferență este că aici 58% din utilizatorii de internet au profil pe site. A venit și rândul Statelor Unite. Țara unde a apărut site-ul este în acest clasament pe locul 7. Exact jumătate din americani sunt înregistrați pe Facebook, în timp ce 64% din utilizatorii de internet au profil pe site.


Pentru Canada ponderea este următoarea: 49% din cetățeni înregistrați și 62% din utilizatorii de internet cu profil pe Facebook. Marea Britanie are următoarele procentaje: 49% din populație și 58% din utilizatorii de internet, iar Suedia încheie top 10 țări cu cei mai mulți utilizatori de Facebook, cu 48% din cetățeni înregistrați pe rețeaua de socializare a lui Zuckerberg și 54% din utilizatorii de internet cu profil pe site.
Apreciază:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!