21 ianuarie 2012

L-au hackuit și pe ăsta: iPhone4S și iPad 2, în jailbreak

Primul jailbreak pentru iPhone 4S și iPad 2 este un efort centralizat al mai multor persoane cu experiență în domeniu, mai precis echipele Chronic Dev si iPhone Dev Team, după o luptă de multe luni cu sistemul de protecție al SoC-ul A5.

Intitulat Absinthe și descarcabil gratuit de pe www.greenpois0n.com, noul jailbreak este momentan disponibil doar pentru MacOS X, dar dezvoltătorii promit că în câteva ore să se remedieze situația, iar respectiva aplicație să fie disponibilă și pentru Windows, respectiv Linux. Pe de altă parte, folosind aceleași vulnerabilități explorate în Absinthe, iPhone Dev Team a lansat o versiune cu linie de comandă a jailbreak-ului, descarcabilă de la blog.iphone-dev.org, pentru cei care ar putea întâmpina dificultăți cu prima variantă.

Deși momentan într-un stadiu care mai are nevoie de câteva finisaje, deja foarte mulți utilizatori sunt încântați de noile lor dispozitive. Absinthe este singura unealtă de care aveți nevoie dacă vreți să faceți jailbreak la un iPhone 4S cu iOS 5.0, 5.01 sau iPad 2 cu 5.0.1.

Sursa: playtech.ro
Apreciază:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!