10 ianuarie 2012

Lucruri pe care sa le eviti la crearea unui site


Dezvoltarea site-ului de la inceputul acestuia poate fi foarte benefica pentru a atinge un succes remarcabil ulterior. Ca sa planifici si sa construiesti un site necesita o multime de timp liber, si e un lucru as putea spune destul de intens. Optimizarea site-ului in motoarele de cautare este cheia care trebuie folosita de la inceputul crearii  unuii website. Continutul, claritatea si estetica design-ului  toate impreuna formeaza combinatia care va duce la popularitatea website-ului in viitor.

Cind vorbim de, designul visual a unui website citeodata fraza “mai putin si mai bun” ne atentioneaza asupra diferentei dintre un website cu un content sarac, dar cu adevarat bine structurat si pe intelesul cititorilor care si ai atrage sa astepte mai multe articole de acel gen de la site-ul sursa. Astfel revinind pe website cu nerabdare mai tirziu. Decit un website care ofera mult dar fara sens, plictisitor pe scurt. Pe linga optimizarea motoarelor de cautare  si  a unui content (cuprins/continut) actual si atractiv pentru cititori. Un rol important il joaca designul cum nu ai da, aparenta totusi joaca un rol. Culorile, imaginile prezente pe blog creaza o ambianta care trebuie sa fie agreata de majoritatea cititorilor, in asa fel ca sa le fie placut sa citeasca si chiar sa se simta comfortabil pe site-ul propriu-zis ore in sir.

 In urma unor cercetari a fost determinat ca ferestrele de tip pop-up ce apar pe site reprezinta un obstacol  vizualizarii continutului de pe site pentru majoritatea cititorilor. Acestea sunt respinse de majoritatea persoanelor. Este dorit sa fie cit mai putina publicitate pe un site. Este chiar dovedit ca in majoritatea cazurilor persoanele  nu-si fixeaza ori se focuseaza cu ochii pe banere, avertismente de orice tip sau design prezente. Chiar si asa bloggeri, web developeri continua sa le includa si cred ca o sa continue s-o faca. De ce?! Ati fi intrebat. Ei bine parerea mea e ca aceste avertismente cum nu ai face reprezinta o sursa de venit ce in majoritatea cazurilor e si  motiveaza sa-si faca treaba in continuare pe cei ce activeaza in acest domeniu. Si normal ca persoana ce investeste timp cit si inspiratia, idei in articole  sale, ar dori sa mai si fie rasplatit pentru efortul depus pe linga toate.  Acceptati acest lucru vreti voi sau nu.

 Un alt aspect important si des intrebuintat de majoritatea incepatorilor e SPAM-ul pe formuri, blogurile si site-urile altor personae ce e destul de inervant. Facind astfel de actiuni nu cred ca vei putea ajunge la mare success, caci déjà aceste mesaje de tip SPAM sunt recunoscute de majoritatea si nu mai atrag asa mare atentie. Pe cei care abia se afla la inceput, sau se gindesc sa faca chiar si un simplu blog bazat pe orice Stiri, Muzica, Filme, va recomand sa nu va apucati de aceasta treaba caci nu MERITA! Acesta e sfatul meu, doriti sa-l luati in considerare sau nu déjà e decizia dvs.  opinia mea nu pot sa v-o impun. Insa sa v-o expun am tot dreptul.

Acestea sunt doar citeva sfaturi pe care sa le luati in considerente si pe care sa le evitati la crearea unui site! V-a fost de folos acest articol sau nu lasati-ma sa stiu printr-un
comentariu mai jos! Deasemenea daca aveti si dvs. ceva sfaturi simtiti-va liberi sa le scrieti chiar aici.
Apreciază:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!