29 ianuarie 2012

Site-uri PTC metodă eficientă de a face bani?!

Salutare si bine v-am regasit!
In articolul de azi doresc sa discut despre site-urile PTC(Paid To Click) si sa vedem daca aceste site-uri sunt o metoda eficienta de a face bani online.
Sa incepem de la termenul PTC, ce inseamna acesta si ce fac aceste site-uri?! Ei bine site-urile PTC sau Paid to click sunt site-uri care te platesc sa vizitezi o pagina si sa stai pe ea o anumita perioada de timp , adica in jur de 30 de secunde, in functie de fiecare site . Pe majoritatea din aceste site-uri ai optiunea de a arenda un referral care ti-l ofera site-ul pentru un anumit pret pe o perioada limitata de timp. Sau o alta optiune e de a invita persoane/prieteni/cunoscuti care pentru fiecare click dat de ei tu vei fi rasplatit cu suma corespunzatoare, care deasemenea variaza de la site la site.

Bine am facut o nota introductiva, acum sa ne gindim asupra faptului daca e real si e posibil sa faci bani cu aceste site-uri. Daca va intrebati care e parerea mea, atunci eu as spune ca e real si intr-adevar e posibil sa faci un venit din aceste site-uri. Insa pentru a vedea un rezultat real e necesar mult timp, alocarea unui capital/buget de la inceput pentru spori venitul considerabil din primele zile de activitate. Totul mai mult depinde de ce alegeti dvs.  doriti sa invitati persoane si sa va ocupati de gasirea unor referali pe net care ulterior sa se inscrie si sa “lucreze” pe acel site?! Ori o alta posibilitate de a investi ceva bani in cumparare de referali, crearea unui upgrade la cont care ofera beneficii considerabile de la inceput, si apoi sa maresti venitul si desigur sa scoti banii investiti + o dobinda nu ar strica nu-i asa?!

Da dupa propria experienta am inteles ca totul e posibil pe lumea online, iar site-uri de acest gen sunt mii si mii dar care sunt cu adevarat bune si eficiente v-ati fi intrebat?! Ei bine eu va recomand urmatoarele site-uri PTC care sunt deja de mult timp, au platit totdeauna si nu sunt nici un fel de SCAM, avind o reputatie foarte buna. Puteti sa nu aveti frica de a investi in acestea daca aveti posibilitatea si dorinta de a o face. Desigur orice e riscant, dar cum se spune cine nu risca nu bea sampanie. Asa si in cazul dat, pina nu incerci nu ai de unde sti cum va decurge treaba mai apoi. Decizia v-a apartine voua!

Join ClixScript


Iata pe aceste PTC-uri eu recomand sa va inregistrati. Daca aveti careva experienta cu astfel de site-uri puteti sa va spuneti parerea dvs. lasind un comentariu mai jos! Va multumesc pentru atentie si va mai astept!    

Site-uri PTC metoda eficienta de a face bani?! DA sau NU? Tu ce crezi?
Apreciază:

5 comentarii:

 • XutZu says:
  29 ianuarie 2012, 12:28

  SAlut:) Sunt interesat de un link exchange
  daca si tu esti de acord da-mi add la a.xutzu [ym]
  blogul este www.webxutzu.blogspot.com

 • XutZu says:
  29 ianuarie 2012, 12:35

  Clixsense si neobux sunt 100% sigure..eu le folosesc cu incredere

 • Sebi says:
  30 ianuarie 2012, 00:27

  Sincer..am incercat si eu in ''tineretea'' fostului meu blog .. nu faci bani cu astea... sau in fine eu nu facem .. trebuie sa ai in jur de 500 + vizitatori unici .. care sa dea click .. macar juma din ei sa faci bani .. ;) Neobux mai e ce mai e dar... iti spun eu .. continua cu adsense sau coozila ;) cum am eu si faci banuti ;)

 • Mistocareala says:
  30 ianuarie 2012, 12:50

  Greu faci bani din astea :(

 • Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  Anonim says:
  14 februarie 2012, 10:37

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!