27 februarie 2012

Smartphone-ul 808 Pure View cu 41 Megapixeli lansat de Nokia (Incredibil)

Cei de la Nokia nu se lasa cu una cu doua, acestia lupta aprig pentru a se mentine pe piata. Cum? Oferind utilizatorilor sai produse unice si performante ca in cazul de mai jos. Conform unor stiri Nokia a anuntat lansarea smartphone-ului Nokia 808 PureView, succesorul vestitului N8, ce vine cu o cameră foto surprinzătoare de tocmai 41 megapixeli.  Nokia a anunțat că senzorul de imagine este bazat pe tehnologia de fotografiere utilizate pe satelit.

Surpiza continuă, bună sau rea rămâne la decizia fiecărui, și anume noul model nu rulează Windows Phone ci ultima versiune de Symbian, ce seamănă mult cu Android.
Modelul este propulsat de un procesor single-core de 1.3 Ghz, dispune de un diplay de 4 inch cu rezoluție 360 x 640, 512 MB RAM și 16 GB memorie internă. Nu putem spune că este un smartphone performant, probabil instalarea unei astfel de camere foto a necesitat economie la celelalte capitole. Dar cu siguranță camera foto va împinge vânzările la un nivel dorit de finlandezi.

Noul Nokia Pure View 808 va apărea în vânzare în luna mai la un preț de 450 Euro.

Interesante specificatii nu-i asa? Nici pretul nu lasa! Chiar mi-ar fi interesant sa vad un review video al smartphone-ului caci pare ceva cu totul deosebit si interesant. Iar tehnologia pe care o foloseste Nokia in produsele sale te pune pe ginduri. Oare isi vor restabili popularitatea dupa lansarea Apple cu produsele sale extrem de populare in rindul tinerilor? Nimeni nu stie, ramine sa cercetam si sa vedem ce va urma. O zi buna va urez!
Apreciază:

2 comentarii:

  • Sebi says:
    28 februarie 2012, 03:40

    Vai , dar ce bine arataa . M-am indragostit =))

  • Lutzuu says:
    28 februarie 2012, 09:45

    Idem sebi :))

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!