16 martie 2012

Dovezi in Scandalul Fabrica De Staruri 3

Astazi seara am primit prin intermediul formularului de contact de pe blog un mesaj urmat de un material video. Acesta in cele de urma  m-a intrigat si m-a pus sa scriu un articol bazat pe aceasta tema caci nu poate fi trecuta cu vederea. Despre ce merge vorba?


Ei bine despre proiectul de colaborare intre R. Moldova si Romania denumit “Fabrica De Staruri” care isi celebreaza cea de-a treia editie. Insa conform sursei video se pare ca nu mai e o fabrica de staruri pe cit pare, mai mult merge vorba despre o escrocherie unde nu se apreciaza talentul atit de mult cit banii care ajung in punguta. Pacat, caci tinerele talente cu potential nu se pot dezvolta AICI in tara natala, dar sunt ignorati pe deplin. In cazul nostru acest proiect ce are drept scop de a-i promova pe acestia.Sincer ma bucur ca acesti tineri din video NU au tacut, si au facut aceasta conferinta. Caci intr-adevar multi nu stiu, iar ei spun oamenilor cum merge totul cu adevarat aici la noi. Faptul ca acestia vorbesc si ofera dovezi reale e un avantaj mare care le sustine pozitia pe deplin. Bravo lor ca au avut curaj, un exemplu demn de urmat pentru toti tinerii din tara in care locuiti. In concluzie putem vedea cum activeaza majoritatea proiectelor  instaurate in RM in special ce tin de domeniul televeziunii. Va recomand sa priviti video-ul de mai jos daca v-au intrigat cele spuse mai sus. 

Apreciază:

4 comentarii:

 • Lutzuu says:
  17 martie 2012, 12:21

  nu am cuvinte

 • Sebi says:
  18 martie 2012, 03:45

  Astia sunt oamenii :|

 • Xfactor says:
  27 martie 2012, 10:13

  hmm.. la noi nui fabrica de staruri... dar fabrica le loser.. e si normal.. lucru.. ca ei o sa scurga bani din.. oameni.. ca sa intre.. acolo.. singur..am fost la casting si am vazut.. cum sasteau toti.. indiferenti.. producatorul..statea mai ca nadormea.. etc.. la casting am vazut..oameni mult mai talentati. decit.. cei care cinta acum. pe scena.. si am observat.. in toate etapele.. fabricii de staruri.. ca ei nu aleg pe cei intradevar care au talent.. dar aleg pe cei la care buzunarul.. e mai bogat..!!!

 • Moldomania says:
  27 martie 2012, 11:48

  drept zici!

Trimiteți un comentariu

Spune și tu ce crezi! Opinia ta contează!